PolitikaVijesti

Zadovoljni rezultatima na razini Varaždinske županije: HDZ najjači u 15 općina od 22 i 2 grada od 6

Anđelko Stričak pojasnio rezultate izbora!

Hrvatska demokratska zajednica zadovoljna je rezultatima izbora za Europski parlament na razini Varaždinske županije budući da je lista stranke osvojila najveći broj glasova u dva grada te čak 15 od 22 općine.

“U općinama gdje HDZ uobičajeno dobro stoji, i ima veliku potporu birača, su i daleko bolji rezultati. Tako smo u općini Ljubeščica osvojili 62 posto, u općini Visoko 58, Bednji 37, Jalžabetu 34 te Vidovcu 31 posto. Po broju glasova prvi smo i u Novom Marofu i Lepoglavi. U sredinama gdje smo u oporbi je i rezultat nešto slabiji “– kazao je Stričak dodajući da je HDZ-ova lista najbolja i u općinama Gornji Kneginec,Martijanec, Beretinec, Breznica, Breznički Hum, Klenovnik, Mali Bukovec, Sveti Ilija, Veliki Bukovec i Vinica.

Kada gledamo ukupan rezultat na razini županije gotovo da i nema razlike između nas i SDP-a, on je potpuno izjednačen. Time je nastavljen trend rasta i potpore našoj stranci na čemu se zahvaljujem biračima. U naredno vrijeme HDZ sigurno preuzima vodeću ulogu u Varaždinskoj županiji” kazao je Stričak.

Zahvalio je svim građanima koji su izašli na birališta na jučerašnjim izborima za Europski parlament, a posebno onima koji su svoj glas i potporu dali kandidatima i listi HDZ-a. Također čestitao je i svim EU zastupnicima na osvojenim mandatima.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close