IzdvojenoLokalnoSportVijesti

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina poziva građane na besplatno vježbanje

Besplatan program će se provoditi na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“ dva puta tjedno

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina nastavlja s provođenjem sportsko-rekreacijskog programa „Zdrav pokret!“ te poziva Varaždinke i Varaždince na besplatno vježbanje.

Besplatan program, osmišljen da potakne građanstvo na bavljenje tjelesnom aktivnošću u svrhu poboljšanja kvalitete života provođenjem rekreacijskih treninga i savjetovanjem o zdravom načinu života, odvijat će se na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, a provodit će se dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom, s početkom u 18 sati i trajat će sat vremena.

Treninzi će započeti u srijedu, 20. svibnja, u 18.00 sati.

Program će voditi kineziolozi iz Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije. Održavat će se na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika u sportskoj dvorani u sklopu Sportskog centra.

Valja podsjetiti da „Sloboda“ uz vrhunske uvjete za odvijanje natjecanja i treninge sportaša nudi i vrhunske uvjete za sportsko-rekreacijski program za građane.

Treninzi su namijenjeni i prilagođeni svima, od najmlađih do najstarijih, a sastoje se od vježbi zagrijavanja, stretchinga, vježbi snage vlastitim tijelom, hodanja, trčanja. Na trening je potrebno doći u sportskoj odjeći i obući.

Vrijedi napomenuti i kako će se treninzi odvijati sukladno epidemiološkim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, uz osiguravanje svih propisanih higijenskih i sigurnosnih uvjeta.

Tags

Povezani Članci

Close