Sponzorirano

Zaljubljeni vikend u Westgateu

Osim shoppinga i zabave čeka vas i bogata gastro ponuda!

Valentinovo je pred vratima, a Westgate  ti donosi zaljubljeni vikend i pravu ljubavnu čaroliju! Tražiš idealan poklon za Valentinovo? Prava adresa za ljubav ovog vikenda je – Westgate Shopping City! U subotu od 17 sati reci DA svojoj voljenoj osobi ispred Elvisa Presleyja! Fotkaj se i nezaboravan trenutak s tvojeg Las Vegas vjenčanja ponesi sa sobom.

Naj par osvaja nagradu super shopping u trgovinama poznatih svjetskih brendova koji imaju odlične akcije za zaljubljeni vikend!

Osim vjenčanja i odličnog shoppinga pravih komada za nezaboravne ljubavne dane i noći, povedi svoje mališane na predstavu Zaljubljene princeze u nedjelju od 16 sati, a cijeli vikend pratit će te romantične note glazbenih gostiju! U subotu od 18 sati ljubavne stihove pjevat će preslatka Stela Paradžik, a u nedjelju od 17 sati dame će u trans baciti šarmantni Boris Rogoznica!

Ne smiješ propustiti zaljubljeni vikend u Westgateu uz super zabavu i odličan shopping po najboljim cijenama povodom Valentinova. Do Westgatea te voze besplatni Westgate autobusi, a osim shoppinga i zabave čeka te i bogata gastro ponuda!

Tags

Povezani Članci

Close