OglasnikSponzoriranoVijesti

Zapošljavaju i u krizi: Jedan poslodavac traži čak 13 radnika, a ima ih i još, pogledajte ponudu!

Ponuda poslova iz Varaždinske i Međimurske županije

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Eko Taxi zapošljava na poziciji vozač (m/ž) u Čakovcu i traži pojedince koji više od uredskog računala vole vožnju i razgovor s ljudima. Idealni kandidati aktivni su vozači koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije, spremni su na rad u smjenama, imaju razvijene komunikacijske vještine, marljivi su, snalažljivi te odgovorni u radu. Ako želite posao gdje nijedan dan nije isti, pročitajte detalje oglasa i prijavite se.

Workforce, regionalna HR kompanija traži referenta prodaje strojeva i alata (m/ž) za rad u Međimurskoj županiji. Rok prijave je 13.06. Nude se kvalitetni uvjeti rada, stručno usavršavanje, ugovor na neodređeno, stimulativna primanja te dinamično i kreativno radno okruženje. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite na link. Ostale oglase Workforce-a možete pronađi na sljedećoj poveznici.

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćne djelatnike na prijemu ambalaže (m/ž) u Čakovcu. Uz zaprimanje ambalaže, radnici će rukovati sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ako ste zainteresirani požurite, jer su prijave otvorene do 13.06. Kliknite na link za prijavu.

Agromeđimurje ratarstvo d.o.o. zapošljava 2 djelatnika (m/ž) za rad na farmi. Ako vas zaposle brinut ćete o životinjama i hraniti ih. Očekuje se da imate srednjoškolsko obrazovanje te položen vozački ispit B kategorije. Radno iskustvo nije uvjet. Prijaviti se možete do 02.07. Detalje natječaja možete pronađi na poveznici.

NTH Mobile d.o.o. širi svoj tim i traži djelatnika (m/ž) za rad u korisničkoj podršci. Mjesto rada je Varaždin. Kandidat mora znati hrvatski i slovenski jezik. Minimalna tražena stručna sprema je SSS, radno iskustvo nije potrebno, dok je poznavanje njemačkog jezika prednost. Dobro se snalazite na računalu, precizni ste i komunikativni? Aplicirajte. Rok prijave je 30.06.

Metalska industrija Varaždin planira zaposliti 2 bravara – strojobravara (m/ž) za rad u Varaždinu. Bit ćete zaduženi za čitanje radioničkih crteža, pripremu pozicija prema tehničko-tehnološkoj dokumentaciji, sastavljanje elemenata u sklopove, pripremu sklopova za zavarivanje te brigu o čistoći radnog okruženja. Od vas se očekuje da imate želju za učenje te da težite prema napredovanju u poslu. Morate biti pouzdana i odgovorna osoba. Iskustvo u radu nije uvjet, ali je prednost. Poslodavac nudi stimulativnu plaću, dodatke na plaću i topli obrok. Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme, a ukoliko se dokažete poslodavac će vas biti spreman zaposliti na neodređeno. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Poljoprivredna zadruga Varaždinsko povrće traži skladištara (m/ž) za utovar i istovar robe, vođenje evidencije proizvoda i zaliha, pripremu otpremnica, zaprimanje, skladištenje i izdavanje robe. Mjesto rada je Cargovec, a rok prijave 17.06. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje, poznavanje rada na računalu, brzina, snalažljivost, komunikativnost te položen vozački ispit B kategorije. Prednost imaju kandidati koji su položili ispit za upravljanje viličarom. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje.

Intinova d.o.o. traži čak 13 šivaća (m/ž) za rad u naselju Majerje. Prednost imaju kandidati koji znaju šivati te imaju dobar vid. Radno iskustvo nije uvjet. Očekuje se završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Poslodavac organizira prijevoz do posla. Prijaviti se možete do 16.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Poduzeće Dizalo Rutić iz naselja Kućan Marof zapošljava servisera – montera dizala (m/ž). Radi se o terenskom poslu na području Varaždinske županije. Kandidat mora znati raditi na računalu te znati osnove engleskog jezika. Osim toga očekuje se da imate srednjoškolsko obrazovanje te 2 godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Rok prijave je 02.07. Kontakt informacije poslodavca možete pronađi na poveznici.

ITT d.o.o. iz općine Petrijanec zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) te građevinskog limara (m/ž) za terenski rad na području Varaždinske županije. Radno iskustvo nije uvjet, ali je poželjno. Nudi se ugovor na neodređeno. Prijaviti se možete do 19.06.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr.

Želimo vam sreću prilikom prijave!

Tags

Povezani Članci

Close