Zabava

ZAŠTO LAŽEMO!? Ovo su stvari o kojima će vas muškarci lagati već na prvom spoju

I žene često upotrebljabaju tzv. "White lie"

Ovo su sitnice o kojima će uobičajeno većina muškaraci lagati svojim partnericama, djevojkama ili samo poznanicama s kojima su tek izašli po prvi puta.

Bivše veze- Iako nikome nije ugodno razgovarati o prošlim vezama. Anketa provedena na jednoj stranici za upoznavanje pokazala je da 44 posto muškaraca priznaje da su lagali svojim partnericama kada je riječ o varanju partnerica u bivšim vezama. Razlog? Nitko ne želi ugroziti sadašnji ili budući odnos.

Bivši partneri-Muškarac se može pretvarati da je “cool” i miran kada priča o svojim bivšim partnericama, no možda unutar sebe krije ipak neke nezaključene osjećaje. Može se ponašati i kao da ga ne pogađa što ste vi još u kontaktu sa svojim bivšim ili se nalazite na kavi i sl., ali postoji velika vjerojatnost da je itekako ljubomoran.

Novac- Neke od “najčvršćih” veza su pucale zbog novaca i financijskih pitanja, odnosno (ne)raspodjele novca prema prioritetima. Koliko tko zarađuje ili na što je potrošena određena količina novca može biti tema koju će muškarac vješto izbjeći. Ili iskriviti činjenice. Prema istraživanju objavljenom u časopisu SAGE, 87 posto muškaraca lagalo je ženama koje su upoznali putem interneta o svojim primanjima kako bi ih impresionirali.

Izgled i visina- Muškarac će prilikom izmjene poruka s drugim ženama lagati o svojom visini, dodat će nekoliko centimetara više na svoju visinu kako bi impresionirali žene prije nego se s njima nađu na nekom spoju. Istraživanje provedeno u časopisu Personality and Social Psychology, 55 posto sudionika priznalo je da je lagalo o svojoj visini na svojim profilima.

Tags

Povezani Članci

Close