Sport

Završio ovogodišnji Lumen-Coerver nogometni kamp – pogledajte kako je bilo

Na zatvaranju kampa podijeljene su diplome svim polaznicima

U Varaždinu je završio Lumen-Coerver nogometni kamp koji je na Sportskom centru „Sloboda“ organizirao Tomislav Jelenski, dovevši tako u Varaždin svjetsku metodu broj 1 za obuku malih nogometaša, treću godinu za redom. Ovaj kamp u posljednje je tri godine trenirao više od 120 malenih nogometaša.

Odličan završetak ovogodišnjeg kampa

Uz male nogometaše od 6 do 13 godina starosti, u treningu po Coerver metodi okušali su se i prvaci Irana, nogometaši „Persepolisa“, koji se nalaze u Varaždinu na pripremama, a vodi ih varaždinski nogometni stručnjak, Branko Ivanković. Kamp je posjetio i Marko Rog iz Nedeljanca, igrač talijanskog Napolija, sa šireg popisa hrvatske nogometne reprezentacije, koji je dijelio potpise na majice i kopačke.

Na zatvaranju kampa podijeljene su diplome svim polaznicima za uspješno sudjelovanje, kao i najboljima u pojedinim natjecateljskim igrama, a tu je bila i torta za treći rođendan kampa.

Tomislav Jelenski, koordinator kampa i voditelj Škole nogometa „Lumen“, zahvalio je malenim polaznicima kampa, njihovim roditeljima što ih potiču i podržavaju, te trenerima Coerver Coaching Akademije Hrvatska – Anti Bašiću, generalnom direktoru i instruktoru Coerver Coaching Hrvatska, Helenni Hercigonja-Moulton i Dini Bartoluciju – na uspješno odrađenom kampu, kao i Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina na izvrsnoj suradnji.

Lumen-Coerver nogometni kamp zatvorila je stručna suradnica Zajednice, Anica Sitar, koja je čestitala polaznicima na stečenim novim znanjima, fair-playu i novim prijateljstvima te im zaželjela da se i dogodine ponovo vide, naravno uz potporu Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Tomislav Jelenski – trener, koordinator i voditelj Lumena

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close