Izdvojeno

Žena pobijesnila na Lidl: ‘Ee moj Lidl koja ste vi banda, jadne blagajnice!’

Objasnila i svoja neugodna iskustva

Na stranicama poznatog trgovačkog lanca Lidla na Facebook-u može se pronaći svega. Jednu vrlo neugodnu kritiku objavila je građanka koja je ujedno i objasnila svoja neugodna iskustva s ovim trgovačkim lancem.

Eee moj Lidl Hrvatska koja ste vi banda , na to ne mislim na jadne blagajnice koje su uz to i čistačice,pekari i skladištari. Da krenemo iz početka da bi mogli razumjeti moju ljutnju na vaše uhljebe u upravi, jer očito nema tamo stručnog kadra ili ako ima onda nema pravu glasa jer nema jaku vezu. Kupujem često kod vas od alata do igračaka i tako sam pred Božić kupio jednu drvenu društvenu igru 10 u 1 sa šahom za pod bor svojoj kćerki. Međutim prvi šok smo doživjeli kad smo otvorili, a tamo vidi vraga nema crnih figura za šah, Objasnim djetetu da je djed Mraz bio u žurbi i da je zaboravio staviti crne figure.

Danas odem u Lidl Velika Gorica da zamjenim jer nam je fora, znači nismo htjeli povrat novca samo zamjenu za istu. Pošto nisu imali zamolio sam blagajnicu dali mi može provjeriti dali ima neka druga filijala pa bih otišao tamo zamijeniti, na što mi blagajnica odgovara da oni nemaju uvid u druge filijale što imaju od proizvoda, te ako želim mogu se prošetati po drugim filijalama i vidjeti tko bi mogao imati (dali ćemo za koju godinu plaćati mandarine kod vas a ići u Metković u berbu). Jeli je to način poslovanja jedno kvazi vrhunskog brenda Lidl. Ako je to istina da vaše filijale nemaju uvid koja ima koliko i što od artikala, Onda je vrijeme da raspustite upravu, jer očito ne znaju ništa više od ispijanje kava.Nemoguće da u 2019 vi niste umreženi”, poručila je nezadovoljna žena na čije su se riječi uistinu očitovali njihovi administratori šaljući joj ispriku. No, ako je suditi po ostatku rasprave ova žena nije jedina s pričom ovoga tipa.”

Tags

Povezani Članci

Close