Najave

Žene starije od 55 priključite se! Radionica čitanja Zagorkine Tajne Krvavog mosta čeka na vas!

Održat će se 21. ožujka u Zagrebu

Radionica čitanja Zagorkine Tajne Krvavog mosta održat će se 21. ožujka 2019. od 16 do 19.30 h u prostoru Memorijalnog stana Marije Jurić Zagorke, Dolac 8, Zagreb.

Radionica, koju će voditi Jasminka Pešut, sastojat će se od čitanja poznatog Zagorkinog djela Tajna Krvavog mosta i Zagorkinog kviza te diskusije o statusu žena kroz povijest. Naglasak će biti na uočavanju različitih slojeva romana (pustolovnih, gotičkih, kriminalističkih i povijesnih elemenata) te načina na koji Zagorka subvertira zadane obrasce različitih popularnih formi, osobito rodne i klasne.

Radionica je namijenjena ženama starijim od 55 godina, te znanje bilo koje vrste nije preduvjet za sudjelovanje. Broj sudionica je ograničen, stoga požurite s prijavama.

Prijaviti se možete putem emaila: zagorka@zenstud.hr ili SMS i WhatsApp/Viber aplikacije na broj 098 433 121.
U prijavi je potrebno navesti ime i prezime i kontakt, a na radionicu ponijeti osobnu iskaznicu i OIB. Sva obrada osobnih podataka vrši se isključivo u svrhu izvještavanja i pravdanja projektnih aktivnosti provedbenim tijelima EU fondova. Kontakt osoba je Ana Zbiljski.

Radionica se odvija u okviru projekta #Za BITI+54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost koju sufinacira Europski socijalni fond iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali.

Tags

Povezani Članci

Close