IzdvojenoSponzorirano

Znate li gdje Djed Božićnjak boravi ove godine?

Pa u Westgate-u, naravno, gdje je već obavio 'inspekciju' sa svojim vilenjacima

-Čarolija Adventa može započeti! –  rekao je Djed Božićnjak kada je sa svojim vilenjacima ovog tjedna posjetio Westgate Shopping City i napravio ‘inspekciju’ božićnih dekoracija omiljenog trgovačkog centra.

Westgate Shopping City, obiteljski centar shoppinga i zabave, ove je godine pripremio bogati adventski gastro i zabavni program, a za najljepšu dekoraciju ovog adventa, angažiran je MK Illumination, austrijska tvrtka svjetskog glasa poznata po dekorativnom uređenju ukrasnim lampicama.

Novo ruho Westgatea među prvima je pogledao i sam Djed Božićnjak koji nam je rekao da jedva čeka završetak svojih obveza na Sjevernom polu.

-Westgate je uređen tisućama svjetala koja stvaraju čaroban osjećaj i sreću. Danas sam u Westgateu sa svojim vilenjacima, a družit ćemo se i tijekom Adventa jer ću svaki vikend i slobodan trenutak iskoristiti za posjet ovom obiteljskom centru shoppinga i zabave. – najavio je Djed Božićnjak.

Čarolija Adventa u Westgateu

Kuhano vino i kobasice, klizanje, pjesma i ples spremni su ovog adventa za posjetitelje Westgatea. Veliki gastro i zabavni program u samom centru ili u Božićnom selu, posebno uređenim baroknim paviljonima uz Westgatea, ovaj Božić i advent će napraviti čarobnim. “Čarolija Adventa u Westgateu” počinje već ovu subotu i traje svaki dan do 6. siječnja.

Advent u Westgateu je ugodan spoj shoppinga i adventske zabave na toplim temperaturama i uz gotovo 7.500 parkirnih mjesta te besplatni javni prijevoz (Westgate bus) iz Zagreba i Zaprešića.

MK Illumination – ‘krivci’ za prekrasnu božićnu dekoraciju

MK Illumination osnovan je 1996. godine u Innsbrucku u Austriji, a od tada do danas radili su u gotovo 120 zemalja osmišljavajući “True Light Experiences” (igru svjetla) i tako čineći ljude sretnima. Godišnje osmisle više od 1200 projekata, a već tradicionalno u božićnom duhu uređuju i najveći trgovački centar u Europskoj Uniji, Westfield Shopping Center u zapadnom Londonu.

Nakon izlaska Ujedinjenog Kraljevstva iz Europske Unije, MK Illumination će se i dalje moći pohvaliti da uređuju najveći centar u Europskoj Uniji jer od ove godine njihova kreativnost upotpunjuje i hrvatski Westgate Shopping City – danas drugi, a za koji tjedan i najveći shopping centar u Europskoj Uniji.

Tags

Povezani Članci

Close