LokalnoPolitika

ZORAN KUNIĆ: “Neistine Reformista vrijeđaju zdrav razum!”

Tko je zaslužan za radove?

Nakon što su Reformisti Varaždinske županije prije dva dana poslali priopćenje medijima vezano uz početak radova u Općini Sveti Đurđ, a koji su, prema njihovom priopćenju, započeli na inicijativu  vijećnice Crnković, njihove stranačke kolegice, o slučaju su se putem priopćenja za medije oglasili iz HNS-a. 

>> Inicijativom općinske vijećnice Crnković započeli radovi u Općini Sveti Đurđ

Kako stoji u priopćenju HNS-a, ovu inicijativu nije započela gospođa Crnković, već HNS-ov načelnik još davne 2015.godine.

Priopćenje HNS-a prenosimo u cijelosti.

“Ovaj su put otišli predaleko!”

Vezano uz priopćenje Čačićevih reformista, u kojem tvrde da se u realizaciju projekta prometnice od rotora prema naselju Hrženica uključila se i vijećnica Općinskog vijeća Nadica Crnković (Reformisti), s velikim čuđenjem moramo istaknuti da su ovaj put otišli predaleko.

Poznato je da se župan Varaždinske županije Radimir Čačić hvali projektima koje je započeo aktualni potpredsjednik Vlade Predrag Štromar, a sad su počeli preuzimati i zasluge HNS-ovih načelnika, u ovom slučaju Josipa Janyja iz Svetog Đurđa.

Međutim, ovaj put otišli su korak dalje, pa su uz hvalisanje, iznošenje neistina i čistog politikanstva, počeli i sa lažnim predstavljanjem.

Kako bi na samom početku utvrdili činjenice, gospođa Nadica Crnković nije vijećnica Općinskog vijeća niti je do sada sudjelovala na bilo koji način u radu istog.

-Još je bizarnije govoriti da se uključila u projekt spomenute prometnice jer je projekt započeo HNS-ov načelnik još 2015. godine. – poručuje Zoran Kunić (HNS), županijski vijećnik i predsjednik općinske organizacije HNS-a

Treba naglasiti da projekt o kojem spomenuta govori je započet 2014.g. kroz naselja Obrankovec i Sveti Đurđ, dok je ovo samo nastavak spomenutog, a kao dokaz tome su i osigurana sredstva u proračunu općine za 2018. godinu. – dodaje Damir Grgec  (HNS) predsjednik općinskog vijeća Sveti Đurđ.

Stoga savjetujem gospođi Crnković da se ne da  uvući u igre „One man“ stranke, već da svojim konstruktivnim prijedlozima da doprinos za još bolje uvjete života građana općine Sveti Đurđ.– zaključuje Grgec

Ovakvo vođenje Županije i konstantno povećanje broja laži koje iznose reformisti vrijeđaju zdrav razum. HNS Varaždinske županije poručuje županu Radimiru Čačiću da se napokon primi posla jer je odmaklo više od godinu dana od kad je na toj poziciji, a do sad iza sebe ima samo tri projekta, kupnju dvorca, šatora i balona.

Tags

Povezani Članci

Close