NajaveNovosti iz županijaVaraždinska županijaVijesti

Županijska smotra LiDraNo 2018. sutra u varaždinskom HNK

Županijska smotra literarnog, dramsko – scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika LiDraNO 2018. održat će se sutra, 15. veljače u varaždinskom HNK s početkom u 9 sati za osnovne škole i u 16 sati za srednje škole.

Domaćini županijske smotre su Osnovna škola Ljubešćica za učenike osnovnih škola te Prva gimnazija Varaždin za učenike srednjih škola.

Na Županijskoj smotri LiDRaNO za osnovne škole sudjeluju učenici s 36 literarnih radova, 29 samostalnih novinarskih radova, 10 školskih listova, 7 radova u kategoriji radijski izraz, dok će se 15. veljače na dramskoj sceni HNK u Varaždinu održati 18 pojedinačnih i 18 skupnih scenskih nastupa. Ukupan broj sudionika LiDraNa za osnovne škole je 276 učenika.

Ukupan broj sudionika za srednje škole je 85 učenika, a sudjeluju učenici s 19 literarnih radova, 3 samostalna novinarska rada, 2 školska lista, 2 radijske emisije, 1 radio igrom, 11 pojedinačnih scenskih nastupa i 4 skupna scenska nastupa.

Županijsku smotru LiDraNo 2018. za osnovne i srednje škole otvoriti će zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak.

Povezani Članci

Close