SportVijesti

ŽUPANIJSKI NOGOMET Rezultati subotnjih i najava nedjeljnih utakmica

Nedjeljne utakmice u svim ligama počinju u 16:30 sati

U derbi utakmici 4. kola 1. Županijske nogometne lige Varaždin, Mladost je u Margečanu pobijedila Polet Tuhovec s 3:1, a u ostale dvije subotnje utakmice Plitvica Gojanec je u Selniku pobijedila imenjakinju rezultatom 4:0, dok je u Svetom Iliji Obreš pobijedila Mladost Varaždin također s 4:0.

Ostale utakmice se igraju u nedjelju, a s počecima u 16:30 sati igraju: Čevo – Sloboda Škola Nogometa, Sloboda Tužno – Beretinec, Drava Sveti Đurđ – Novi Marof i Polet Cestica – Budućnost.

U vodstvu su Plitvica Gojanec i Mladost Margečan sa po 10 osvojenih bodova…

U jedinoj subotnjoj utakmici 4. kola 2. Županijske nogometne lige, Mladost je u Šemovcu izgubila od Orača s 0:1.

Vodi Orač s maksimalnih 12 bodova, tri više od Podravca Kitro i Razvitka, koji svoje utakmice igraju u nedjelju, kada se s početkom u 16:30 sati igraju Rudar 47 – Razvitak, Mladost (S) – Radnički, Podravac Kitro (SE) – Zadrugar, Trnje – Novakovec, Lepoglava – Dinamo Babinec, Nova Ves – Dinamo 01.

U utakmici 4. kola 3. Županisjke nogometne lige Skupine Varaždin, Omladinac je pobijedio Vindiju s 10:0, a Klenovnik je bio bolji od Bratstva s 2:0.

Foto: Klenovnik – Bratstvo (Foto: NK Klenovnik FB)

U nedjelju s počecima u 16:30 sati igraju Udarnik 32 – Podravac (SV), Sračinec – Vratno, a u ovom je kolu slobodna Mladost (VT).

Omladinac, Udarnik 32 i Klenovnik imaju po 9 bodova, s time da Omladinac odigrao utakmicu više, dok je Vindija na začelju s 0 bodova.

PREGLED REZULTATA – ŽNS VARAŽDIN

Tags

Povezani Članci

Close